project: BSO FC Purmerend
opdrachtgever: Stichting Kinderopvang Purmerend
i.c.m. FC Purmerend
locatie: Purmerend
soort project: utiliteitsbouw, interieur, uitbreiding
status: in ontwerp
jaar: 2009-2011

Om de uitbreiding van de accommodatie te kunnen financieren gaat voetbalclub Purmerend samenwerken met een buitenschoolse opvang. Op de begane grond worden vier extra kleedkamers toegevoegd en extra bergruimte. De lift zorgt er voor dat voortaan ook mindervaliden naar de kantine kunnen komen. Op deze laag van de voetbalclub komt de verdieping die aan derden verhuurd wordt. Er worden twee grote ruimtes gemaakt die elk een eigen pantry hebben. Daarnaast komt een klein kantoor voor het personeel dat een dubbelrol heeft als commissiekamer. Een grote overloop vormt de derde ruimte voor de kinderen. Een taatsdeur vormt de afsluiting zodat het als extra speelruimte gebruikt kan worden. Vanaf de bar kan men door de ramen naar de mensen op de trap kijken. De trap vormt de verbinding tussen boven en beneden, zodat het buiten spelen ook verbonden is met de opvang, en kan ook gebruikt worden voor extra zitruimte en kleine optredens met de sportvelden als decor.